Meteen naar de inhoud

Aardappelen gebakken in folie met zure room saus

Aardappelen gebakken in folie met zure room saus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Mediterrane keuken

Ingrediënten portie 4

Jonge aardappelen 8 stuks

Zure room 100 g

Knoflook 3 tenen

Dille 3 theelepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Spoel de aardappelen goed af, wikkel ze één voor één in folie en bak ze gaar in de oven. De kooktijd hangt af van de grootte van de aardappelen.

2 Maak in de aardappelen een sneetje dwars door de folie in de lengte.

3 Stamp het vruchtvlees van de aardappelen voorzichtig met een vork en maak daarbij enkele slagen met de vork.

4 Meng de zure room met de gehakte knoflook.

5 Giet de zure room-knoflooksaus over het midden van elke aardappel en bestrooi met fijngehakte kruiden. U kunt ook voorgekookte stukjes gekoelde kipfilet aan de zure room-knoflooksaus toevoegen.

READ
Courgette taart uit Toscane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com