Meteen naar de inhoud

Aardappelen in een pot

Aardappelen in een pot, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Keuken van de auteur

Ингредиенты порции 1

Aardappelen 3 stuks

Uien 1 stuk

Wortelen 1 stuk

Paprika 1 stuk

Ketchup 1 eetlepel

Tarwebloem 1 theelepel

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Laurierblad naar smaak

Plantaardige olie naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Doe de half gesnipperde gebakken ui, gehakte paprika’s, wortelen en in plakjes gesneden aardappelen in de pan. Breng op smaak met zout, peper, laurier en ketchup gemengd met bloem. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40-50 minuten.

READ
Vitello-tonnato

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com