Meteen naar de inhoud

Aardappelpuree met erwten en knoflook

Aardappelpuree met erwten en knoflook, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Elk menu, Russische keuken, Kindermenu, Aardappelpuree

Ingrediënten portie 4

Knoflook 1 kop

Aardappelen 1kg

Bevroren groene erwten 400 g

Boter 1 eetlepel

Zure room 3 eetlepels

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 55 minuten

1 Leg de teentjes knoflook zonder te pellen op een ingevette bakplaat. Bak 20-30 minuten in de oven.

2 Kook de geschilde aardappelen 15-20 minuten in gezouten water. Voeg vlak voor het einde van de kooktijd de bevroren erwten toe en zet de pan uit.

3 Giet de aardappelen af, voeg de olie, zure room en gepelde knoflook toe. Breng op smaak met peper (en eventueel zout). Stamp de aardappelen met een stamper.

4 Serveer warm als bijgerecht.

READ
Banaan kaneel shake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com