Meteen naar de inhoud

Aardappeltaart met sultana’s

Aardappeltaart met sultana’s, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Taart

Ingrediënten portie 12

Koekjes 800g

Jammed condensed milk 2 cans

Boter 100 g

Cacaopoeder 50 g

Vanillesuiker 10 g

Walnoten 75 g

Rozijnen 75g

Kookvoorschriften 2 uur

1 Hak de noten met je handen. Week de sultana’s enkele minuten in kokend water en laat ze daarna goed uitlekken. Maal de koekjes door een vleesmolen.

2 Voeg de vanillesuiker, cacao, noten en gestoomde sultana’s toe aan de gemalen koekjes. Meng alles goed en meng het door de room.

3 Vorm van het zoete mengsel kleine balletjes en rol ze naar wens in de koekkruimels.

4 Schik de cakejes op een bord en zet ze enkele uren in de koelkast.

5 Pureer voor de room 2 blikken gekookte gecondenseerde melk met 100 gram verzachte boter.

Recepttip De gecondenseerde melk voor de room kun je zelf maken of je kunt kant-en-klare gekarameliseerde gecondenseerde melk kopen. Als de cakejes alleen door volwassenen worden gegeten, voeg dan een theelepel van uw favoriete likeur toe aan de room. De smaak van de taarten hangt sterk af van het soort en de kwaliteit van de koekjes waarvan je ze maakt. Zo zijn er goede taarten van “Pecciva do kavi z met gesmolten melk op smaak gebracht” (zandkoekjes met gesmolten melksmaak, maar altijd in pakken omdat ze te vet zijn als ze los worden verkocht).

READ
Snelle kokoskoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com