Meteen naar de inhoud

Abchazische groenteschotel

Abchazische groenteschotel, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Casserole

Ingrediënten portie 6

Aardappelen 3 stuks

courgette 2 stuks

Aubergine 2 stuks

Tomaten 3 stuks

Ajika 1 eetlepel

Mayonaise naar smaak

Kippenei 4 stuks

Kaas 300g

Groenten 1 bundel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Vet het bakje in met zonnebloemolie. Alle groenten moeten in dunne rondjes worden gesneden.

2 Leg de aardappelen in de eerste laag op de schaal. Zout naar smaak. Doe een druppel mayonaise op elk rondje.

3 Leg vervolgens de courgette in een gelijkmatige laag. Doe er ook een scheutje mayonaise op. Doe vervolgens hetzelfde met de aubergine als derde laag.

4 Meng in een aparte kom de ajika en zonnebloemolie door elkaar, roer en giet vervolgens gelijkmatig over de groenten in de schaal. Strooi de helft van de gehakte kruiden gelijkmatig over de groenten.

5 Leg de tomaten in de vierde laag. Bestrooi met geraspte kaas en de resterende kruiden.

READ
Hardgekookte eieren

6 Meng in een kom de eieren met een beetje adjika. Giet als een glazuur over de bovenkant zodat de eieren de ruimte tussen de groenten gelijkmatig vullen.

7 Bak op 130 graden gedurende een uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com