Meteen naar de inhoud

Abchazische stijl solyanka

Abchazische stijl solyanka, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Solyanka

Ingrediënten portie 6

Verse koriander 1 bundel

Rundvlees 600g

Tomatenpasta 4 eetlepels

Gemalen koriander 1 theelepel

Honeysuneli 1 theelepel

Gemalen rode peper snufje

Knoflook 2 tenen

Peterselie 1 bundel

Plantaardige olie 4 eetlepels

Zout naar smaak

Uien 5 koppen

Kookvoorschriften 2 uur en 30 minuten

1 Koop wat goed rundvlees met vet, snijd het in langwerpige stukken van ongeveer vijf of zeven centimeter lang, spoel het af en kook het tot het volledig eetbaar is (de kooktijd hangt af van de kwaliteit van het rundvlees – vanaf anderhalf uur of meer – gewoon proeven).

2 Terwijl het vlees kookt, snijdt u de uien (4 stuks) en bakt ze goed aan, waarbij u 5 minuten voordat het vuur wordt uitgezet de tomatenpuree aan de pan met de uien toevoegt. Roer.

3 Als het vlees gaar is, gooit u het in de pan met de uien en de tomatenpuree en giet u de bouillon uit de pan waarin het rundvlees gekookt is erbij, zodat deze het vlees bedekt.

4 Terwijl het rundvlees smoort, bereidt u de kruiden, knoflook en ui voor door ze in dunne ringen/stukjes te snijden.

5 Stoof het rundvlees een half uur. Doe de kruiden in vijf minuten: gemalen koriander, honeysuneli, rode peper en zout. Voeg onmiddellijk de kruiden, dungesneden ui en knoflook toe.

READ
Lorentaart met kip, champignons en spinazie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com