Meteen naar de inhoud

Appel en vanille crumble

Appel en vanille crumble, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Vruchtendesserts

Ingrediënten portie 4

Suiker 0.3 kopjes

Apple 7 stuks

Vanilleboon ½ stuk

Gemalen nootmuskaat ¼ theelepel

Citroensap 1 eetlepel

Tarwebloem 0.6 kopjes

Hercules 0.6 kopjes

Bruine suiker 0.6 kopjes

Gemalen kaneel ¼ theelepel

Boter 80 g

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Ontdoe de appels van schil en klokhuis, snijd ze in middelgrote stukken en doe ze in een kom. Voeg de witte suiker, het verkruimelde vanillestokje, het citroensap en de nootmuskaat toe. Doe het mengsel in de vuurvaste schaal.

2 Verwarm de oven voor op 180 graden.

3 Meng in een kleine kom de bloem, kruiden, bruine suiker, kaneel en gesmolten boter door elkaar. Strooi het mengsel over de appels en bak ze in 35-45 minuten bruin.

READ
Croutons met pestosaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com