Meteen naar de inhoud

Appel martini met kruiden

Appel martini met kruiden, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Dranken, Cocktails

Ingrediënten portie 2

Wodka 100ml

Appelsap 200ml

Gemalen kaneel ¼ theelepel

Appel ¼ stuk

IJs naar smaak

Kookvoorschriften 5 minuten + 30 minuten

1 Giet de wodka, het appelsap en de kaneel in een karaf. Laat een tijdje trekken, bijvoorbeeld een half uur.

2 Giet voor het serveren in een shaker gevuld met ijs en schud goed.

3 Giet in 2 martiniglazen en garneer met appelschijfjes.

READ
Aziatische kip noedelsoep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com