Meteen naar de inhoud
Aubergine in tomatensaus, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Italiaanse keuken, Elk menu, Veganistisch eten, Tomatensaus

Ingrediënten portie 6

Zout naar smaak

Suiker 1 theelepel

Tomaten 1.5kg

Uien 2 stuks

Olijfolie 175 ml

Aubergine 2kg

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Schil de aubergines en snijd ze in blokjes. Doe ze vervolgens in een pan, bedek ze met water, voeg een snufje zout toe en laat ze 15 minuten sudderen. Laat uitlekken en droog in een vergiet.

2 Verhit de olijfolie in een grote koekenpan, voeg de fijngesneden ui toe en bak deze op een laag vuur al roerend in 8 minuten lichtbruin. Voeg de ontvelde en fijngesneden tomaten toe en kook nog 10 minuten, terwijl u ze met een spatel fijnknijpt.

3 Laat de saus iets afkoelen, pureer hem dan in de blender, doe hem terug in de pan, roer de suiker erdoor en voeg de aubergines toe. Breng op smaak met zout en kook op laag vuur gedurende 10 minuten. Meteen opdienen.

READ
Varkenspilaf in een ketel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com