Meteen naar de inhoud

Auberginestoofpot met gehakt en rijst

Auberginestoofpot met gehakt en rijst, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Griekse keuken

Ingrediënten portie 5

Aubergine 2 stuks

Tomaten 3 stuks

Gemalen rundvlees 500g

Paprika 1 stuk

Rijst 1 kopje

Knoflook 2 tenen

Groenten 1 bundel

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Kook de rijst.

2 Snijd de aubergines in blokjes en bak ze in olijfolie.

3 Bak in een andere pan het gehakt, voeg de gehakte tomaten en paprika’s toe en zout en peper naar smaak.

4 Doe het gehakt en de groenten in een pan, voeg de geroosterde aubergines en de gekookte rijst toe.

5 Voeg de gehakte kruiden toe en pers de knoflook uit.

READ
Kip met aubergine

6 Dek de pan af met een deksel en stoof op laag vuur gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg eventueel een beetje water of bouillon toe als het aanbrandt.

7 Serveer met zure room.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com