Meteen naar de inhoud

Avocadotartaar met koolviskaviaar

Avocadotartaar met koolviskaviaar, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elk menu, Stapsgewijze recepten, Tartarus

Ingrediënten portie 1

Avocado 1 stuk

Olijfolie 10 ml

Limoensap ½ theelepel

Gedroogde koolviskaviaar naar smaak

Kookvoorschriften 5 minuten

Avocadotartaar met koolviskaviaar, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elk menu, Stapsgewijze recepten, Tartarus

1 Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, gebruik een lepel om het vruchtvlees van de schil te scheiden. Snijd het vlees in grote blokjes.

Avocadotartaar met koolviskaviaar, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elk menu, Stapsgewijze recepten, Tartarus

2 Leg het vlees op een bord, besprenkel met olijfolie en limoensap. Rasp de koolviskuit in de plaat met een fijne rasp.

READ
Veenbessentaart met appels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com