Meteen naar de inhoud

Bananenpannenkoeken met aardbeiensaus

Bananenpannenkoeken met aardbeiensaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Amerikaanse keuken, Pannenkoeken

Ingrediënten portie 4

Melk 200ml

Bananen 2 stuks

Plantaardige olie 40 ml

Tarwebloem 100 g

Suiker 150 g

Kippenei 2 stuks

Aardbei 400 g

Aardappelzetmeel 5 g

Kookvoorschriften 1 uur

1 Maal de bananen in een blender (je kunt ook andere middelen gebruiken, zo fijn mogelijk). Een halve portie melk kan worden toegevoegd om het mengen te vergemakkelijken.

2 Voeg de eieren, 50 g suiker, de resterende melk en de boter toe aan het mengsel. Roer en voeg dan de gezeefde bloem toe. Roer tot een gladde massa.

3 Verhit een koekenpan licht, bestrijk met olie. Bak de pannenkoeken met het voorbereide beslag op een laag vuur.

4 Meng voor de saus de aardbeien met de resterende suiker en zet op het vuur. U kunt dit doen zonder de bessen te ontdooien. Wacht tot het sap eruit komt en het mengsel kookt, en roer af en toe.

5 Meng ondertussen het zetmeel met 2-3 theelepels koud water. Voeg al roerend het verdunde zetmeel toe aan de kokende aardbeien. Haal de saus van het vuur als hij weer kookt.

READ
Lamsbout in de oven

6 Serveer de pannenkoeken met de saus.

Recept tip In plaats van de aardbeiensaus kun je het ook met andere bessen maken. Frambozensaus zou heerlijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com