Meteen naar de inhoud

Basilicum ijs

Basilicum ijs, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, IJs

Ingrediënten portie 12

Suiker 170 g

Melk 1 liter

Basilicum 10 g

Eigeel 14

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Giet 60 gram suiker over de melk, breng aan de kook, voeg de fijngehakte basilicum toe (bewaar een takje voor de versiering). Laat het mengsel tien minuten sudderen.

2 Scheid de eiwitten van de dooiers. Pureer de dooiers met de resterende suiker. Breng de melk weer aan de kook en giet deze bij het ei-suikermengsel. Verwarm het geheel samen tot 84 graden Celsius in een waterbad, zeef het en zet het een nacht in de koelkast in een ijsbad.

3 Rol het mengsel in de ijsmachine en garneer met een takje basilicum bij het opdienen.

READ
Warme kip en druivensalade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com