Meteen naar de inhoud

Bietensalade met sultana’s

Bietensalade met sultana’s, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Salades, Groentesalades, Bulgaarse keuken

Ingrediënten portie 4

Bieten 2 stuks

Appel 1 stuk

Walnoten 5 stuks

Rozijnen 95g

Peterselie naar smaak

Mayonaise naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Bereid alle ingrediënten.

2 Was de bieten grondig, kook ze, schil ze en rasp ze op een grove rasp.

3 Voeg de fijngehakte appel, de gestoomde sultana’s en de gehakte en licht geroosterde walnootpitten toe.

4 Meng alles door elkaar, breng op smaak met mayonaise en bestrooi met fijngehakte peterseliekruiden.

READ
Garnalen met mangochutney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com