Meteen naar de inhoud

Boekweit a la risotto met gorgonzola

Boekweit a la risotto met gorgonzola, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Risotto, Risotto zonder rijst

Ingrediënten portie 2

Boekweit grutten 1 kop

Sjalotten 2 koppen

Knoflook 1 teentje

Olijfolie 1 eetlepel

Witte droge wijn 50ml

Water 1.5 kopjes

Gorgonzola kaas 100 g

Peterselie ½ bosje

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Hak de sjalotten en knoflook fijn. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan, fruit de sjalotten en knoflook zachtjes op een laag vuur, voeg de gewassen boekweit toe aan de pan, roer het erdoor, giet de witte wijn erbij en roer nog eens. Kook tot de geur van alcohol is verdwenen. Giet 1,5 kopjes water bij de boekweit. Kook op een laag vuur zodat de boekweit niet overkookt of stijf wordt, maar stevig blijft.

2 Voeg de in blokjes gesneden gorgonzola toe aan de boekweit en roer voorzichtig om ervoor te zorgen dat de gesmolten kaas gelijkmatig in de boekweit wordt verdeeld. Zout is niet nodig, want de gorgonzola is een zeer rijke en zoute kaas, die voldoende zout bevat voor alle producten die ermee worden gekruid. Serveer met een toefje gorgonzola en garneer met gehakte peterselie.

READ
Varkensvlees met gedroogde kersen en rode wijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com