Meteen naar de inhoud

Boekweit met kip in de multicooker

Boekweit met kip in de multicooker, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken

Ingrediënten portie 4

Boekweit grutten 1 kop

Kipfilet 1 stuk

Wortelen 1 stuk

Uien 1 stuk

Kipkruiden naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Tomatenpasta 2 eetlepels

Water 1.5 kopjes

Dille naar smaak

Zonnebloemolie naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur en 20 minuten

1 Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 1,5×1,5 cm groot.

2 Zout, peper en strooi de kruiden op de stukken vlees en laat ze 20-30 minuten in de koelkast staan.

3 Snijd de ui in halve ringen.

4 Schil, was en rasp de wortelen.

5 Schil en spoel de boekweit.

READ
Boekweit a la risotto met gorgonzola

6 Vet de kom van de multicooker in met plantaardige olie. Zet de multicooker 20 minuten op de braadstand. Leg de stukken kip in de pan en braad ze 10 minuten. Voeg na 10 minuten de ui en wortels toe. Roerbakken. Roerbak nog 10 minuten. Voeg dan boekweit toe, giet tomatenpuree verdund in water, zout een beetje. Zet de multicooker op de stand “Smoren” en smoor het geheel 20 minuten.

7 Roer de gekookte boekweit erdoor. Strooi er fijngehakte dille over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com