Meteen naar de inhoud
Boekweitbrood, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Gebak en desserts, Russische keuken, Veganistisch eten, Brood

Ingrediënten portie 10

Boekweitmeel 250 g

Tarwebloem 300 g

Droge gist 12 g

Zout 1 theelepel

Zonnebloemolie 50 ml

Bakpoeder 5 g

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Meng het boekweitmeel met het tarwemeel, voeg de droge gist, het zout en het bakpoeder toe. De verhouding tussen boekweitmeel en tarwemeel kan worden gevarieerd, maar vergeet niet dat het moeilijk zal zijn om brood te maken zonder tarwemeel, aangezien boekweit glutenvrij is.

2 Voeg de zonnebloemolie (20 ml) toe aan het bloemmengsel en giet geleidelijk het hete water erbij; kneed tot een elastisch deeg dat licht plakkerig aan de handen is. Leg het deeg in een met plantaardige olie ingevette kom, bestrijk de bovenkant van het deeg met olie en dek af met een handdoek. Plaats in een op 35-50 graden voorverwarmde oven gedurende twee uur.

3 Als het deeg verdubbeld is in omvang, kneed het opnieuw, druk het gas eruit, doe het in de ingevette vorm en laat het nog een uur rijzen.

4 Verwarm de oven voor op 220 graden, spat een beetje water in de verwarmde oven en laat het brood ongeveer veertig minuten bakken.

READ
Alioli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com