Meteen naar de inhoud

Bosbessen en kaneel muffins

Bosbessen en kaneel muffins, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Brits koken, Muffins

Ingrediënten portie 12

Tarwebloem 435 g

Bakpoeder 2 theelepels

Zout 1 theelepel

Kaneel ¾ theelepel

Suiker 180 g

Boter 80 g

Vette melk 230 ml

Kippenei 3 stuks

Bosbes 100 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet 18 papieren muffinvormpjes op twee of drie muffinbakplaten.

2 Zeef de bloem in een grote kom, voeg het bakpoeder, het zout en de kaneel toe. Roer en voeg dan de suiker toe. Meng met een vork de ongezouten boter erdoor tot het mengsel op kruimels lijkt.

3 Klop met een vork de melk en het ei samen in een beker. Giet deze vloeistof voorzichtig bij het bloemmengsel, klop dan op en voeg de bosbessen toe met een rubberen spatel.

4 Vul de papieren vormpjes voor tweederde met beslag. Bak de muffins 25 minuten in het midden van de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn. Laat ze een paar minuten in het papier staan, verwijder dan het papier en leg ze op een rooster. Serveer warm of direct na het koken.

READ
Praagse cake met zure room

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com