Meteen naar de inhoud
Bosbessen kwarktaart zonder bakken, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten, Cottage cheese cake, Desserts zonder bakken

Ingrediënten portie 8

Gesmolten melkkoekjes 200 g

Boter 100 g

Cottage cheese 500g

25% zure room 500 g

Suiker 400 g

Bosbes 200 g

Crème 35% 200 ml

Gelatine 2 eetlepels

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Verkruimel de koekjes, meng ze met de gesmolten boter en druk ze op de bodem van de taartvorm.

2 Zet in de koelkast.

3 Week de gelatine in een beetje water. Zeef de kwark door een zeef (indien nodig) en klop de suiker en de zure room tot een gladde massa.

4 Maal de bosbessen tot een puree. Verdeel het kwarkmengsel in twee delen – het ene deel moet ongeveer een kwart zijn van het andere. Voeg de bosbessenpuree toe aan het kleinere deel en meng. Voeg aan beide delen de gelatine toe.

5 Neem het blik uit de koelkast en bekleed de rand met een ring van perkament. Leg de vulling in een zebrapatroon, met afwisselend enkele lepels witte en blauwe vulling.

READ
Kabeljauw in tomatensaus

6 Zet de taart vervolgens op een koude plaats om op te stijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com