Meteen naar de inhoud

Broccoli en sperziebonen gestoofd in knoflook-sojasaus

Broccoli en sperziebonen gestoofd in knoflook-sojasaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 4

Wortelen 200 g

Paprika 300 g

Sperziebonen 250 g

Broccolikiemen 300 g

Sojasaus 150ml

Knoflook 5 tenen

Gemalen zwarte peper op de punt van een mes

Gemalen rode peper op de punt van een mes

Curry pinch

Plantaardige olie 3 eetlepels

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Verhit de olie in een koekenpan en doe de bonen in de pan. Zet op een matig vuur, dek af en laat 5 minuten sudderen, af en toe roeren (verhoog tot 10 minuten als de bonen bevroren zijn).

2 Voeg de gehalveerde wortelen toe aan de bonen en stoof het mengsel nog 7 minuten.

3 Voeg vervolgens de broccolischeuten toe aan de pan en stoof tot de broccolischeuten zacht zijn geworden.

4 Voeg, zodra de broccoli zacht is geworden, de dungesneden paprika’s toe aan het mengsel, giet de sojasaus in de pan en smoor nog enkele minuten onder een gesloten deksel.

5 Voeg vervolgens de geraspte knoflook en de kruiden toe. Meng de groenten goed. Zet het vuur uit, doe het deksel erop en laat de groenten 10-15 minuten trekken.

Recept tip Zout moet niet worden toegevoegd omdat sojasaus en kerrie van zichzelf al zout zijn. Het kan worden geserveerd als bijgerecht bij vlees- of visgerechten, of gewoon met rijst – het is ook erg lekker, en vooral gezond.

READ
Rundvlees en haring Forschmak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com