Meteen naar de inhoud

Brood met kaas en olijven

Brood met kaas en olijven, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Ontbijten, Brood

Ingrediënten portie 4

Frans stokbrood 1 stuk

Olijven gevuld met rode peper 170 g

Zaadloze olijven 170 g

Groene uien 2 stuks

Boter 120 g

Mayonaise 90 g

Monterey jack kaas 340g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Snijd de olijven, de zwarte olijven en de groene ui fijn.

2 Meng in een kom de gesmolten boter, geraspte kaas, mayonaise en gehakte olijven, zwarte olijven en groene uien door elkaar. Goed mengen.

3 Verwarm de oven voor op 160 graden.

4 Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel de vulling over elk stuk en leg het op de schaal. Bak 25-30 minuten tot de kaas gesmolten en lichtbruin is. In stukken snijden en opdienen.

READ
Oesterzwammen op Kakhetische wijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com