Meteen naar de inhoud

Broodje gerookte zalm, roomkaas en groene ui

Broodje gerookte zalm, roomkaas en groene ui, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Russische keuken, Rollen

Ingrediënten portie 4

Koud gerookte zalm 150g

Groene uien 3 stengels

Philadelphia kaas 100g

Gehakte dille 2 eetlepels

Cayennepeper ¼ theelepel

Dille naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Leg een vel folie op het werkvlak.

2 Snijd de zalmfilets in zeer dunne plakjes (leg de vis voor het makkelijker snijden 15-20 minuten in de vriezer).

3 Leg de stukken vis in een rechthoek van 20×10 cm licht overlappend op de folie.

4 Besmeer de bovenkant met roomkaas, bestrooi met groene ui, gehakte dille en cayennepeper.

5 Rol de vis aan de lange kant op en help jezelf met de huishoudfolie.

READ
Chocolade gelaagde cake

6 Zet de rol 1 uur in de koelkast om iets af te koelen.

7 Verwijder de huishoudfolie en snijd in plakjes van 2 cm. Leg op een bord en garneer met takjes dille.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com