Meteen naar de inhoud

Brownies met melk en pure chocolade

Brownies met melk en pure chocolade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Amerikaanse keuken, Brownies

Ingrediënten portie 12

Melkchocolade 100 g

Pure chocolade 100 g

Tarwebloem 1,3 kopjes

Boter 225 g

Kippenei 4 stuks

Suiker 2 kopjes

Vanilline naar smaak

Zout 1 theelepel

Noten naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Breek de chocolade in stukken en smelt met de boter in een waterbad om klonters te voorkomen.

2 Voeg een kopje suiker toe en roer ongeveer 30 seconden. Voeg de vanilline toe. Haal van het vuur en laat afkoelen.

3 Klop de twee eieren met 0,5 kopjes suiker tot ze zijn opgelost. Als het chocolademengsel heet is, kunnen de eieren koken.

4 Klop de resterende 2 eieren en de suiker op vol vermogen gedurende 5 minuten, tot het mengsel in volume is verdubbeld. Roer door het chocolademengsel.

5 Zeef de bloem met het zout. Roer door het mengsel (ik klop lichtjes met een mixer). Je kunt noten toevoegen als je wilt.

READ
Groene ravioli met pompoen en saliesaus

6 Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ovenschaal (ongeveer 20×20 cm) met perkamentpapier en vet deze in met boter of olie (bedek de wegwerpschaaltjes niet met papier). Hier kunnen ook cupcakes van gemaakt worden.

7 Giet het beslag uit (het moet ongeveer de consistentie hebben van dikke zure room). Maak de bovenkant plat en zet hem in de oven op de middelste plank.

8 Baktijd afhankelijk van de oven ongeveer 25-50 minuten. Controleer of de brownie klaar is met een stokje of mes – als er vloeibare chocolade aan de punt zit, zet hem dan terug in de oven, als het beslag licht vochtig is, is de brownie klaar. Bij het bakken als cupcakes zal de baktijd korter worden, afhankelijk van hun grootte. De grote duurde 35 minuten om te bakken.

9 U kunt serveren met verschillende crèmes of siropen.

Recepttip De vanilline kan worden vervangen door 1 theelepel vanille-extract. Belangrijk: klop de eiwitten en de dooiers niet afzonderlijk op, dat verandert de smaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com