Meteen naar de inhoud

Bruschetta met eekhoorntjesbrood en rucola

Bruschetta met eekhoorntjesbrood en rucola, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Broodjes, Amerikaanse keuken, Bruschetta

Ingrediënten portie 4

Rucola 30 g

Parmezaanse kaas 20 g

Bevroren eekhoorntjesbrood 100 g

Olijfolie 20 ml

Ciabatta 4 stuks

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Verhit de olie in een koekenpan en bak de in plakjes gesneden champignons 5-7 minuten op matig vuur, breng op smaak met zout en peper.

2 Besprenkel het brood met olijfolie en bak het in een pan knapperig.

3 Leg de champignons, een paar blaadjes rucola en zeer dun gesneden Parmezaanse kaas erop.

Recept tip Je zou champignons kunnen gebruiken in plaats van eekhoorntjesbrood.

READ
Kruimelloze havermoutkoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com