Meteen naar de inhoud

Canapés met gerookte forel of gerookte paling

Canapés met gerookte forel of gerookte paling, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Mediterrane keuken, Fourschette, Canape

Ingrediënten portie 12

Boter 50 g

Wit brood 5 stuks

Gerookte forel 200 g

Citroen 1 stuk

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Snijd elk sneetje brood in plakken van ongeveer 4×4 cm en rooster ze in een broodrooster. Snijd de vis in dunne reepjes. Versnipper de paling.

2 Bestrijk het geroosterde brood met boter en schik er de vis op. Besprenkel met citroensap.

Recepttip Gerookte forel kan worden vervangen door dezelfde hoeveelheid paling.

READ
Classic Ajika

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com