Meteen naar de inhoud

Caras in zure room

Caras in zure room, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken

Ingrediënten portie 3

Zure room 250 g

Krulpeterselie ½ bosje

Karper 6

Dille ½ bundel

Zeezout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Boter 100 g

Groene uien 1 bosje

Uien 2 koppen

Kookvoorschriften 1 uur en 10 minuten

1 Schaal van de grijze walvis. Maak sneden over de karkassen met een interval van 0,3 cm. Breng op smaak met zout en peper.

2 Hak de kruiden fijn en meng ze met de zure room.

3 Verdeel het mengsel rijkelijk over de kakkerlakken.

4 Leg de voorn op een met boter ingevette bakplaat.

5 Snijd de uien in ringen van 0,5 cm en leg ze op de schaal met de crucians.

READ
Ivasi pasta

6 Bak 30 minuten in de oven, besprenkel dan de zeekassen met het sap dat zich op de bakplaat heeft gevormd en zet nog 25-30 minuten in de oven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com