Meteen naar de inhoud

Cheesecakes met appels en gedroogd fruit

Cheesecakes met appels en gedroogd fruit, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Vegetarisch eten, Ontbijten, Cheesecakes, Wit-Russische keuken

Ingrediënten portie 4

Kaaskwark 250g

Suiker 150 g

Kippenei 2 stuks

Tarwebloem 50 g

Appel 1 stuk

Gedroogde vruchten 60 g

Plantaardige olie 4 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Voeg de suiker, eieren, bloem, fijngehakte geweekte gedroogde vruchten (gedroogde abrikozen en sultana’s) en geraspte appel toe aan de gezeefde wrongel en meng goed.

2 Vorm de cheesecakes en bak ze in de hete olie krokant.

READ
Bonensalade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com