Meteen naar de inhoud
Chiazaad en mango pudding, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Vegetarisch eten, Europese keuken, Gebak en desserts, Pudding

Ingrediënten portie 2

Chia zaden 4 eetlepels

Mango 1.5 kopjes

Kokosmelk ½ kopje

Melk ½ kopje

Vanille essence ½ theelepel

Water 1 kop

Verse munt naar smaak

Suiker 1 eetlepel

Gehakte hazelnoot snufje

Kookvoorschriften 8 uur en 15 minuten

1 Verwerk de mangopulp in de blender en voeg een beetje water toe. De saus moet dik zijn. Vul een glas voor een derde en zet het een uur in de koelkast.

2 Meng de kokosmelk en koemelk in een aparte kom, voeg de vanille en suiker toe (of alleen een eetlepel vanillesuiker), roer en giet de chiazaadjes erbij. Roer 3 tot 4 minuten tot het mengsel begint in te dikken en zet nog 5 minuten opzij tot het ingedikt is.

3 Vul de mangosauskopjes met het melk-chiamengsel en zet ze een nacht of minstens 4 uur in de koelkast.

4 Bestrooi voor het opdienen met de gehakte noten of muntblaadjes.

Recept tip Wanneer chiazaadjes geweekt worden, laten ze gelatine los, waardoor ze een heerlijk voedzame pudding vormen. Je kunt experimenteren met verschillende smaken door allerlei soorten fruit toe te voegen. De pudding is in een afgesloten bakje in de koelkast tot 4 dagen houdbaar.

READ
Snelle batch tiramisu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com