Meteen naar de inhoud

Chocolade brownie cake met donker bier

Chocolade brownie cake met donker bier, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten, Brownies, Chocoladecake

Ingrediënten portie 10

Tarwebloem 150 g

Rietsuiker 150 g

Kippenei 5 stuks

Boter 130 g

Zout snufje

Donker bier 250ml

Bakpoeder 1 theelepel

Melkchocolade 100 g

Bittere chocolade 200g

Zware room 50ml

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Bekleed een vorm (idealiter een springvorm) met bakpapier en bestrijk het papier met plantaardige olie.

2 Zet de oven op 180 graden. Smelt de boter en de chocolade al roerend in een waterbad. Breng het tot een gladde massa.

3 Klop in een aparte kom de eieren en de suiker 3 minuten tot ze wit en schuimig zijn en giet er dan de gesmolten chocolade bij.

4 Zeef de bloem (gemengd met bakpoeder en zout) bij het ei, de suiker en het gesmolten chocolademengsel en meng het geheel met een mixer.

5 Giet het bier geleidelijk bij het mengsel en klop met de mengkom op lage snelheid tot een gladde massa. Giet het mengsel in de voorbereide vorm en zet het 20-25 minuten in de oven.

READ
Pompoen en kweepeer pilaf

6 Terwijl de brownies in de oven staan, gebruikt u dezelfde waterbadmethode om de melkchocolade en de room te smelten. Bestrijk de gekookte en afgekoelde brownies met het glazuur. Zet een paar uur in de koelkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com