Meteen naar de inhoud

Chocolade muffins met geraspte chocolade

Chocolade muffins met geraspte chocolade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Amerikaanse keuken, Muffins, Chocolade muffins

Ingrediënten portie 3

Kippenei 1 stuk

Suiker 5 eetlepels

Melk ½ kopje

Plantaardige olie 1 eetlepel

Wasmiddel soda ½ theelepel

Chocolade 1 stuk

Tarwebloem 5 eetlepels

Suikerpoeder 20 g

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Meng de bloem, het ei, de boter, de baksoda, de suiker en de warme melk goed door elkaar.

2 Rasp een halve reep chocolade op een fijne rasp, voeg toe aan het beslag en meng door elkaar.

3 Vet de pannen in met plantaardige olie en giet het beslag erin. Bak ongeveer 15-20 minuten op 160 graden.

4 Rasp de resterende chocolade op een fijne rasp.

5 Bestrooi de afgewerkte muffins met geraspte chocolade en poedersuiker.

READ
Cream custard taarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com