Meteen naar de inhoud

Chocoladesnoepjes met walnoten

Chocoladesnoepjes met walnoten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Snoep

Ingrediënten portie 12

Pure chocolade 450g

Boter 160 g

Bittere chocolade 60 g

Oplosbare espresso 2 theelepels

Suiker 3 kopjes

Gecondenseerde melk 340 g

Walnoten 65 g

Vanille extract 1 eetlepel

Kookvoorschriften 3 uur en 30 minuten

1 Bekleed een rechthoekige vorm met folie. Meng de gehakte pure chocolade, boter, gehakte bittere chocolade en oploskoffie samen in een kom.

2 Meng in een steelpan de gecondenseerde melk en de suiker, breng aan de kook op een matig vuur en roer tot de suiker is opgelost. Kook tot de temperatuur 212 graden bereikt, onder voortdurend roeren, ongeveer 10 minuten. Giet het mengsel heel snel bij het chocolademengsel en roer het glad, voeg dan de vanille en de licht gehakte noten toe.

3 Doe het mengsel in een gelijkmatige laag in de schaal en laat het 3 uur onafgedekt in de koelkast staan.

4 Haal uit de vorm, houd de folie vast en snijd in kleine vierkantjes. Nogmaals koelen.

READ
Bessen- en fruitdessert zonder bakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com