Meteen naar de inhoud
Ciabatta brood, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, Brood

Ingrediënten portie 4

Water 2 kopjes

Suiker 2 theelepels

Zout 2 theelepels

Tarwebloem 4 kopjes

Droge gist 1 theelepel

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Meng de droge ingrediënten door elkaar.

2 Voeg water toe.

3 Kneed het deeg.

4 Dek af met huishoudfolie en laat 18 uur op een warme plaats staan! Na 18 uur. Veeg het werkvlak af met een vochtige doek en bedek het met huishoudfolie. Bedek de folie goed met bloem.

5 Leg het deeg op het huishoudfolie. Vorm het deeg tot een rechthoek en bestrooi het met bloem. Bebloem de bak goed. Pak de randen van het huishoudfolie vast (het deeg ligt erop) en draai het deeg voorzichtig om op de bakplaat. Maak de rechthoek weer plat om er een mooi plat brood van te maken. Dek af met een handdoek en laat 2 uur staan.

READ
Spaghetti carbonara met rode uien

6 Verwarm de oven voor op 220 graden. Zet de ciabatta in de oven, verlaag de temperatuur tot 200 graden en bak 35-45 minuten.

7 Laat het afgewerkte brood volledig afkoelen op de roosterplank. Doe het brood niet in een zak of huishoudfolie als het warm is, want dan kan het niet “luchten” en wordt het kruim klef.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com