Meteen naar de inhoud

Citroen en koffieroomschotel

Citroen en koffieroomschotel, Voorschriften, Elke categorie, Ontbijten, Casserole, Kaas stoofschotels

Ingrediënten portie 4

Zure room 100 g

Zachte wrongel ½ kg

Suiker 4 eetlepels

Kippenei 4 stuks

Manna grutten 4 eetlepels

Oploskoffie 2 eetlepels

Citroensap 2 eetlepels

Geraspte citroenschil 2 eetlepels

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Klop alle ingrediënten grondig met een mixer tot een luchtig geheel. Verdeel het mengsel in 2 delen. Voeg aan één deel het sap en de citroenschil toe. Voeg de oploskoffie toe aan het tweede deel.

2 Schep de massa’s één voor één in de ingevette en met griesmeel belegde vorm. Ga verder met de tweede en derde rij naar boven, waarbij u de kleuren steeds afwisselt.

3 Bak 30 minuten op 180 graden.

READ
Witte sangria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com