Meteen naar de inhoud

Citrusgelei met honing en munt

Citrusgelei met honing en munt, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Gelei

Ingrediënten portie 4

Grapefruit 1 stuk

Mandarijnen 2 stuks

Sinaasappels 2 stuks

Tangelo 2 stuks

Honing 2 eetlepels

Verse munt 1 eetlepel

Gelatine in platen 1 stuk

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Snijd de grapefruits boven een kom kruislings doormidden en verwijder het vruchtvlees en het sap met een lepel. Schil de sinaasappels en mandarijnen, verdeel ze in plakken en probeer ze zo schoon mogelijk van de vliezen te ontdoen. Breng de pulp over in dezelfde kom. Breek in kleine stukjes en pers het resterende sap eruit.

2 Zeef het sap in een aparte kom en voeg het uitgeperste tangelosap toe.

3 Meng de pulp met de honing en zeer fijn gesneden munt en doe dit in 4 kleine vormpjes.

4 Giet het sap in een steelpan en voeg de brokken gelatine toe. Verwarm op laag vuur tot de gelatine is opgelost. Laat iets afkoelen en giet in de vormpjes.

5 Zet in de koelkast tot het stijf is, ongeveer 1 uur. Serveer gegarneerd met muntblaadjes.

READ
Chocolade kwarktaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com