Meteen naar de inhoud
Courgette en appelpudding, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Gebak en desserts, Brits koken, Caloriearm voedsel, Pudding

Ingrediënten portie 4

courgette 300 g

Groene appels 200 g

Melk 100ml

Boter 3 eetlepels

Kippenei 2 stuks

Suiker 2 eetlepels

Manna grutten 4 eetlepels

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Schil en snijd de courgettes en bak ze met de melk en de boter (2,5 el) tot ze zacht zijn.

2 Versnipper de appels en voeg ze bij de courgettes. Voeg de suiker toe en stoof gedurende 5 minuten.

3 Roer het griesmeel erdoor, dek af en laat 5 minuten op laag vuur sudderen. Laat afkoelen.

4 Scheid het eiwit van de dooier en klop op. Wrijf het eigeel door het griesmeelmengsel en voeg het eiwit toe. Goed roeren en in ingevette vormpjes doen met de rest van de boter.

5 Bak gedurende 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.

Recept tip Serveer met zure room.

READ
Marokkaanse kip met pittige couscous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com