Meteen naar de inhoud

Crème van zuring soep

Crème van zuring soep, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Crèmesoep

Ingrediënten portie 4

Zuring 2 bossen

Uien 1 kop

Aardappelen 2 stuks

Kippenbouillon 1,2 l

40% crème 300ml

Boter 50 g

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Spoel en droog de zuring en scheid de bladeren van de stengels. Gebruik voortaan alleen de bladeren.

2 Snijd de ui en de aardappelen in kleine (1-2 cm) blokjes en bak ze in boter. Je kunt dit direct in de soeppot doen.

3 Zodra de uien goudkleurig zijn, de zuring toevoegen en al roerend nog 5 minuten bakken.

4 Giet de kippenbouillon in de pan met de groenten en voeg de room toe. Laat 20 minuten sudderen (ongeveer zo lang tot de aardappelen en uien zacht zijn).

5 Voeg zout en peper toe.

READ
Frittata met tomaten

6 Neem de pan van het vuur en laat de soep iets afkoelen.

7 Versnipper de inhoud van de pot in de blender. De soep is klaar.

Recept tip Spinazie kan worden toegevoegd met de zuring. Serveer met zure room en croutons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com