Meteen naar de inhoud
Curry met mosselen, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Indiase keuken, Zeevruchtenschotels

Ingrediënten portie 4

Rode currypasta 1 eetlepel

Kippenbouillon ½ l

Kokosmelk 400ml

Kalk 4 stuks

Vissaus 2 eetlepels

Citroengras 2 stengels

Mosselen 1kg

Tomaten 2 stuks

Cilantro 1 bundel

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Kook de kokosmelk en het bouillonmengsel in een diepe pan. Voeg de pasta of het kerriepoeder, het fijngehakte citroengras, het limoensap en de vissaus toe en laat tien minuten sudderen.

2 Zeef vervolgens de inhoud van de pan om het citroengras te verwijderen, giet de heldere bouillon terug in de pan, voeg de mosselen toe en kook gedurende drie tot vier minuten tot de mosselen opengaan.

3 Doe vervolgens de fijngesneden tomaten en de grof gehakte koriander in de pan. Roer en dien onmiddellijk op.

READ
Luchtige kokoskoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com