Meteen naar de inhoud

Custard deeg

Custard deeg, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Pizzadeeg

Ingrediënten portie 4

Water 200 ml

Tarwebloem 120 g

Boter 100 g

Kippenei 4 stuks

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Kook het water, voeg de olie en het zout toe. Haal het kokende mengsel van het vuur, voeg alle bloem in één keer toe en meng grondig met een houten spatel.

2 Zet het vuur weer aan. Kook op laag vuur nog 1-2 minuten, onder voortdurend roeren, zodat het deeg opdroogt en niet aan de bodem kleeft. Haal van het vuur en laat afkoelen. Voeg na elkaar de 4 eieren toe en klop ze telkens snel en goed door. Het deeg moet elastisch en stroperig zijn, maar niet droog of lopend.

READ
Italiaans chocoladedessert of koepeltaart (Zuccotto)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com