Meteen naar de inhoud

De pannenkoeken zijn spoedig gerijpt

De pannenkoeken zijn spoedig gerijpt, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Pannenkoeken

Ingrediënten portie 4

Tarwebloem 500 g

Water 3 kopjes

Kippenei 3 stuks

Suiker 1 eetlepel

Zout ½ theelepel

Citroenzuur ½ theelepel

Soda ½ theelepel

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Meng de eieren met 3 kopjes warm water, voeg zout, suiker en baking soda toe, voeg dan de bloem toe en roer goed met een spatel of garde tot een klontvrij beslag. Verdun citroenzuur of wijnsteenzuur in een glas water, giet het in het voorbereide beslag, roer het door en begin onmiddellijk met het bakken van de pannenkoeken.

2 Als er geen zuur beschikbaar is, kan het pannenkoekenbeslag als volgt worden gemaakt: meng de bloem, de eieren, de suiker en het zout met de zure melk en los de zuiveringszout op in een glas water, giet het bij het beslag voordat de pannenkoeken worden gebakken en roer het erdoor.

READ
Ierse pannenkoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com