Meteen naar de inhoud
Dieetstoofpot met aubergines en uien, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Hoofdgerechten, Franse keuken, Caloriearm voedsel, Groentestoofpot met courgettes, Groentestoofpot, Ragu

Ingrediënten portie 3

courgette 1 stuk

Aubergine 1 stuk

Tomaten 5 stuks

Zout ½ theelepel

Uien ½ kop

Groenten naar smaak

Kerrie naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Schil de aubergine en de courgette, indien nodig (niet nodig als de schillen dun zijn). Snijd ze in blokjes, maar niet te fijn, want dan koken ze aan. Doe gesneden aubergine en courgette in verschillende potten – giet water zodat het water alleen de groenten bedekt. Breng op smaak met zout. Kook op laag vuur. Courgette – 25 minuten, aubergine – 20. (Voeg meer water toe indien nodig).

2 Spoel de tomaten af in kokend water. Verwijder de vliezen. Hak ze fijn. Snijd de ui fijn. Doe de tomaten en uien in een kom. Voeg een halve theelepel zout toe en laat 15-20 minuten sudderen. Doe het mengsel in de blender en klop goed om er een tomatenpuree van te maken.

3 Wanneer de aubergine en courgette klaar zijn, giet u het water af en laat u de groenten 5 minuten “drogen”.

4 Giet vervolgens de tomatenpuree over de groenten en kook nog 5 minuten. Je kunt hier alle specerijen en kruiden aan toevoegen die je lekker vindt.

5 Wacht tot het is afgekoeld en je het kunt eten. Eet smakelijk.

Recepttip Zoals je ziet hoef je niets te bakken en geen druppel olie, bloem of iets schadelijks!

READ
Ginger cucates

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com