Meteen naar de inhoud

Duitse glüwein met cognac

Duitse glüwein met cognac, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Dranken, Alcoholische dranken, Duitse keuken

Ingrediënten portie 8

Rode droge wijn 2 liter

Cognac 250ml

Suiker ½ kopje

Kaneelstokjes 3 stuks

Gemalen nootmuskaat 0,1 theelepel.

Anjer 6 stuks

Gemalen piment 0,1 theelepel.

Citroen ½ stuk

Sinaasappels 1 stuk

Kookvoorschriften 1 uur en 20 minuten

1 Giet een droge rode wijn met een hoog alcoholpercentage in een grote pan en zet deze op een laag vuur.

2 Wanneer de wijn is verwarmd tot ongeveer 70 graden, voeg dan de specerijen en de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost.

3 Giet vervolgens de brandewijn bij de wijn, voeg de half in stukjes gesneden sinaasappels en de citroen toe en laat op een laag vuur ongeveer 1 uur doorkoken. Voeg ondertussen meer suiker naar smaak toe.

4 Serveer warm in mokken met verse sinaasappels.

READ
Dood van een Mexicaanse cocktail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com