Meteen naar de inhoud

Dulce de leche met polenta

Dulce de leche met polenta, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Latijns-Amerikaanse keuken, Taarten

Ingrediënten portie 8

Maïsmeel voor polenta 300 g

Melk 500ml

Gecondenseerde melk 400 g

Geconcentreerde melk 400 ml

Suiker 50 g

Ahornsiroop 1 eetlepel

Vanilleboon 1 stuk

Snuifje zout

Soda ½ theelepel

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm gewone melk met suiker, de inhoud van een vanillestokje en een snufje zout.

2 Wanneer de melk kookt, zet het vuur lager, giet geleidelijk het polentameel erbij en kook al roerend tot de polenta is ingedikt, ongeveer vijf minuten. Doe vervolgens de polenta in de taartvorm en laat afkoelen.

3 Meng in een steelpan de gecondenseerde melk, geconcentreerde melk en ahornsiroop door elkaar, voeg de baking soda toe en laat op een laag vuur sudderen tot de saus bruin en dik is.

4 Snijd de maïskoek in porties en overgiet met de hete saus.

READ
Lasagne van gemalen rundvlees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com