Meteen naar de inhoud

Eenvoudige koekjes voor bij de thee

Eenvoudige koekjes voor bij de thee, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Koekjes

Ingrediënten portie 6

Suiker 200 g

Kippenei 2 stuks

Boter 200 g

Tarwebloem 300 g

Snuifje zout

Kookvoorschriften 1 uur

1 Klop de eieren los met de suiker.

2 Laat de boter of margarine een beetje ontdooien en voeg deze in grove stukken aan het mengsel toe. Wrijf het mengsel met een lepel goed door elkaar (je kunt het met een mixer kloppen). Voeg een snufje zout toe.

3 Voeg de bloem toe aan het mengsel en zeef (indien gewenst). Roer het deeg met de bloem los en laat het 15-20 minuten rusten in de koelkast.

4 Knijp het deeg in kleine porties uit en rol het uit op een met bloem bestoven oppervlak. Het deeg is ongeveer 0,5 cm dik. Gebruik een schoteltje, vormpjes of gewoon een mes om de vormpjes uit het deeg te snijden.

5 Leg onze toekomstige koekjes op een met bakpapier beklede of met boter ingevette bakplaat.

READ
Kalkoensoep met eiernoedels

6 Verwarm de oven voor op 180 graden en plaats dan pas de bakplaat in de oven.

7 Bak de koekjes 10 minuten. Wanneer ze heet zijn, bestrooi ze met suiker en laat ze afkoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com