Meteen naar de inhoud

Eierpannenkoeken met eend en hoisinsaus

Eierpannenkoeken met eend en hoisinsaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Pannenkoeken, Chinees koken

Ingrediënten portie 4

Kippenei 4 stuks

Tarwebloem 50 g

Water 50 ml

Groene uien 10 g

Eendenborst 1 stuk

Plantaardige olie 20 ml

Komkommers 100 g

Paprika 50 g

Peking kool 50 g

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Hoisin saus 4 theelepels

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Verhit een koekenpan. Maak dwarse sneden in het vel van de eendenborst, zout beide kanten en leg de eend met het vel naar beneden op de hete bakplaat. Drie minuten roosteren, dan omdraaien en een minuutje aan de andere kant roosteren.

2 Haal uit het vet en zet acht tot tien minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven.

3 Klop de eieren los met de bloem en het water en bak dunne pannenkoekjes in plantaardige olie. Maak er acht van. Smeer elke pannenkoek in met een halve theelepel hoisin, snijd de eend en de groenten in dunne plakjes. Wikkel de pannenkoek in en serveer.

READ
Kalkoen op een courgettekussen met boekweit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com