Meteen naar de inhoud

Erwtensoep met gerookte brisket

Erwtensoep met gerookte brisket, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Erwtensoep

Ingrediënten portie 4

Erwten 450 g

Wortelen 150 g

Peterselie 100 g

Gerookte brisket 250 g

Water 1.5 l

Uien 50 g

Vet 20 g

Tarwebloem 25 g

Mayoran naar smaak

Knoflook 2 tenen

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Spoel en was de erwten en week ze enkele uren in koud, kokend water. Kook ze in hetzelfde water. Als de erwten zacht zijn geworden, zout ze dan.

2 Kook de bouillon van de borst en de groenten. Wrijf de erwten door een zeef en giet ze over de uitgelekte bouillon.

3 Pel en snipper de ui en bak deze met de bloem lichtbruin. Verdun met koud water tot een gladde massa. Voeg toe aan de soep en breng aan de kook. Breng op smaak met knoflook gestampt met zout en marjolein. Voeg de blokjes borst toe.

4 Serveer met croutons.

Recept tip Erwtensoep kan gemaakt worden met groentebouillon.

READ
Venetiaanse lever met aardappelpuree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com