Meteen naar de inhoud

Erwtensoep met rundvlees en spek

Erwtensoep met rundvlees en spek, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Erwtensoep, Soep met vlees

Ingrediënten portie 5

Knoflook 2 tenen

Ui 1 stuk

Wortelen 2 stuks

Gemalen zwarte peper snufje

Gemalen erwten 500 g

Zout snufje

Laurierblad naar smaak

Spek 100g

Zure room 20% 5 eetlepels

Runderribben 600g

Zwart brood 4 stuks

Aardappelen 3 stuks

Dille 3 eetlepels

Peterselie 1 bundel

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Was het rundvlees en kook het.

2 Snijd de aardappelen in blokjes en voeg ze toe aan de bouillon.

3 Spoel de erwten af en voeg ze 5 minuten na het koken van de aardappelen toe aan de bouillon. Kook ongeveer 20 minuten.

4 Rasp de wortelen op een grove rasp en snipper de uien. Doe de ui in een pan, fruit 5 tot 7 minuten, voeg dan de wortelen toe en stoof 7 minuten. Rasp de knoflook op een fijne rasp, hak de peterselie en dille fijn. Voeg toe aan de wortelen. Roerbak gedurende 3 minuten. Haal van het vuur.

5 Pureer de wortelen in de blender en voeg de zure room toe. Giet alles in de soep. Kook 10 minuten, of tot de erwten gaar zijn. Zet uit.

READ
Broodje kip

6 Bak het spek uit.

7 Snijd het brood in plakken en rooster het 7 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer de soep met de runderribbetjes, het spek en het paneermeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com