Meteen naar de inhoud

Fajitas met rundvlees en tequila

Fajitas met rundvlees en tequila, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Mexicaanse keuken

Ingrediënten portie 4

Olijfolie 185 ml

Knoflook 4 tenen

Limoensap 2 eetlepels

Rode chili 3 stuks

Tequila 2 eetlepels

Rundvlees 1kg

Verse rode peper 1 stuk

Verse gele paprika 1 stuk

Rode ui 1 kop

Tortilla’s 8 stuks

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Meng de olie, limoensap, gehakte knoflook en Spaanse peper, tequila en een beetje zwarte peper. Voeg het gestripte vlees toe, roer, dek af en laat een paar uur of een nacht marineren.

2 Droog het vlees en voeg de reepjes paprika en ui toe.

3 Verwarm de oven voor op 150 graden. Wikkel de tortilla’s in folie en zet ze 5 minuten in de oven.

4 Braad ondertussen het vlees samen met de groenten gaar. Leg de warme tortilla’s op borden en beleg ze met het vlees en de groenten in het midden. Serveer met guacamole, sla, gesneden tomaten en zure room.

READ
Luie knoedels met aardappelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com