Meteen naar de inhoud

Fettuccini met eekhoorntjesbrood

Fettuccini met eekhoorntjesbrood, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Pasta en pizza, Fettuccini

Ingrediënten portie 4

Fettuccini pasta 450g

Witte champignons 400 g

Boter 50 g

Uien 1 stuk

Crème 35% 400 ml

Peterselie naar smaak

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 25 minuten + 20 minuten

1 Kook al dente pasta in gezouten water (al dente pasta is enigszins hard voor de tanden).

2 Fruit de ui in boter.

3 Doe de eerder geweekte champignons in de pan.

4 Voeg de 0,5 kopjes champignonwater toe die over zijn van het weken van de champignons. Verhoog het vuur en laat 2 minuten sudderen.

5 Giet de room, zout en peper erbij.

READ
Kip teriyaki.

6 Doe de gekookte pasta in de pan en meng goed. Strooi de peterselie erover en dien op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com