Meteen naar de inhoud
Fruit en groente salade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Keuken van de auteur, Salades, Caloriearm voedsel, Vruchtensalades, Zoete salades

Ingrediënten portie 4

Aardbei 100 g

Bosbes 100 g

Papaja 100g

Kiwi 2 stuks

Cashewnoten 50g

Kersentomaten 100g

Gedroogde dadels 12 stuks

Komkommers 200 g

Salademix ‘Food’ 150 g

Ahornsiroop 50ml

Druivenpitolie 50ml

Citroen 1 stuk

Cayennepeper naar smaak

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Schil de komkommers en snijd ze in dunne aardbeien. Snijd de aardbeien in vieren. Schil de kiwi’s en snijd ze in dunne plakjes. Verwijder de zaden van de zwarte papaja, schil ze en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de kerstomaatjes in helften.

2 Meng de ahornsiroop en het citroensap met een garde, voeg geleidelijk de boter toe en klop alle ingrediënten tot een dikke saus, breng op smaak met cayennepeper.

3 Doe alles in een diepe kom, bestrooi met cashewnoten en dadels en besprenkel met de saus.

READ
Chili wortelen met gesmolten melksaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com