Meteen naar de inhoud

Galette met tomaten en brynza

Galette met tomaten en brynza, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Thais eten, Galettes

Ingrediënten portie 6

Tomaten 250 g

Brynza kaas 80 g

Tarwebloem 100 g

Boter 50 g

Kippenei 1 stuk

Tijm 4 stuks

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Meng de bloem, het zout en de gekoelde boter door elkaar. Wrijf tot een kruim en voeg het ei toe. Als het mengsel te droog is, voeg dan 1 eetlepel koud water toe.

2 Kneed het deeg, wikkel het in huishoudfolie en laat het 30 minuten in de koelkast rusten.

3 Bereid de tomaten voor door ze te wassen en in cirkels te snijden.

4 Leg het gekoelde deeg op een met bloem bestoven tafel. Rol uit tot een cirkel. Verkruimel de bryndza in het midden en schik de tomaten. Top met de tijm.

5 Knijp de losse randen samen. Bak 25 minuten op 200 graden.

READ
Moskou borscht met verse kool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com